Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.01.2012., 12:21   #2265
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
To što mafioze i moderni tajkunčići mijenjaju aute ko čarape na leasing, ima sasvim drugu stranu priče od toga da Pero Perić skupi 20k eura da si kupi novi auto i vozi se u njemu 6-7-10 godina. Zna se jako dobro tko i zašto kupuje auto na najgori mogući način kupnje automobila, a to je leasing.

Zapeo sam za cijenu sa konfiguratora, jer eto kako ti kažeš, postoje općepoznate stvari, a jedna od njih je da niti jedan drugi proizvođač ne daje tako masne popuste na svoje automobile kakve daju psa grupacija i reno općenito, a kamoli kad dođeš s kešom.
Da, rekoh i rečeno je već x puta - glupo je uspoređivati clia i swifta jer jednostavno - dva različita svijeta, a tako mala razlika u cijeni.

Tema clio - i dalje tvrdim da ima daleko više ponosnih i zadovoljnih vlasnika od onih nezadovoljnih. Koliko ja pratim taj dio scene - nezadovoljni su 'iživljavači' na istima, koji su previše zabrijali na taj auto, kao da su kupili Caterhama, a ne renola. No nećemo dalje o tome, nije uopće vrijedno polemike, dosta je toga po fcf-u i ostalim forumima....
Molim te pojasni mi ovu glupost...