istina, tih novaca vrijedi....plus, uvijek se isplati malo ih otvorit, vidjet jesu li žice na skretnici od noćne lampe i slično, podstaviti sonofilom, napunit pijeskom, stavit kvalitetnije terminale (pretpostavljam da su chic plastique.....)
dobro je kod ove serije što se nisu igrali sa plastičnom frontom, tu baš nema spasa ako je budget zvučnik (kad se sjetim moje Code 8 - sve, sve, al zvoni brate....)
opet nećeš dobit high end, al za lovu najjadnijeg ipod docka ipak ćeš imati solidan zvuk.
Btw: prije nekog vremena požalio sam se na brum iz PS3 ulaza. Nisam kupio ni nove kablove, niti DAC (još...), ali brum je nestao kad sam plejku premjestio dalje od pojačala, u izdvojenu policu.
Uopće mi nije palo na pamet ono što mi je sad očito - PS3 nije zamišljen niti kao AV, a kamoli audio komponenta. Bespredmetno je optuživat ventilator ili šlampavu izradu za RF smetnje, kad je filozofija proizvoda u spajanju s TVom ili AV receiverom, a analogni izlazi su vjerojatno ocijenjeni kao "0,5 % focus group". Analogni AV out je gotovo 100% zadržan zbog katodnih televizora, a ne stereo-pojačala.
Šteta zapravo........no shvatio sam zašto je ps3 jedna od perjanica današnje tehno-industrije -stvarno je moćna, i zapravo jako isplativa zvjerka, čak i kad se uopće ne igraš. mogu si mislit kak je kad si još i zakačen na igre.
moram priznat da sam počeo padat pod utjecaj plejanja "metafizičkog" formata, i ozbiljno razmišljam kak da iskoristim Toslink....soon