Citiraj:
Autor jopis
To što mafioze i moderni tajkunčići mijenjaju aute ko čarape na leasing, ima sasvim drugu stranu priče od toga da Pero Perić skupi 20k eura da si kupi novi auto i vozi se u njemu 6-7-10 godina. Zna se jako dobro tko i zašto kupuje auto na najgori mogući način kupnje automobila, a to je leasing.
Zapeo sam za cijenu sa konfiguratora, jer eto kako ti kažeš, postoje općepoznate stvari, a jedna od njih je da niti jedan drugi proizvođač ne daje tako masne popuste na svoje automobile kakve daju psa grupacija i reno općenito, a kamoli kad dođeš s kešom.
Da, rekoh i rečeno je već x puta - glupo je uspoređivati clia i swifta jer jednostavno - dva različita svijeta, a tako mala razlika u cijeni.
Tema clio - i dalje tvrdim da ima daleko više ponosnih i zadovoljnih vlasnika od onih nezadovoljnih. Koliko ja pratim taj dio scene - nezadovoljni su 'iživljavači' na istima, koji su previše zabrijali na taj auto, kao da su kupili Caterhama, a ne renola. No nećemo dalje o tome, nije uopće vrijedno polemike, dosta je toga po fcf-u i ostalim forumima....
|
Zašto misliš da je nagore auto kupiti putem leasinga?
Mene je preko leasinga auto na kraju ispao skuplje 2800 kn skuplje nego li da sam ga odmah iskeširao, do duše imao sam maksimalno učešće i od 49% i 18 rata. Prošli mjesec mi bila zadnja rata. Mislim da sve ovisi na koji način i što se kupuje.
A što se popusta tiče, znam da su opeli dosta flexibilni i da se da dosta spustiti. Ja sam u Škodi jedva nategao 13 tkn popusta na auto od 251 tkn. s tim da mi nisu dali prvu pomoć i trokut, a možeš misliti...