Citiraj:
Autor xulos
Pa kakve veze sto ne radi u DC nego u SC, i jos k tome da bi je se zato tebalo frljit i gledat u bsod svaki dan ? I nosi proc na garanciju ako ju imas 
|
A to sam napravio kako bih na neki način malo kompenzirao gubitak propusnosti DC-a moda, 25GB/s vs sadašnjih 15.375GB/s...a proc nije pod garancijom, kupljen tu na forumu. Zanimljivo da kad sam slao ploču na reklamaciju, poslao sam im i proc i rame, pošto prva ploča koju su mi poslali nije funkcionirala, ugl. prvo su me pitali odakle mi navedeni proc (jer piše na njemu Engieenering Sample), kasnije su i utvrdili da proc radi probleme u DC modu, te me serviser tamo upita hoćemo li ga poslati na reklamaciju, a ja ono

nije mi bilo jasno kako ga mogu poslati na reklamaciju bez garantnog lista, ili ičega, te sam odbio, a možda sam trebao, možda bi dobio novi.
Edit:
Zaboravih napomenuti: također čujem zujanje iz napajanja čim pokrenem prime95, ugl. evo i
snimke pa poslušajte...nisam ekspert ali po meni to zuji transformator iz napajanja.
Edit 2: Također pokretanjem Furmarka čuje se zujanje, a pokretanjem prime95 i Furmarka istovremeno zujanje postaje veoma intenzivno...