View Single Post
Staro 18.01.2012., 18:51   #17893
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Danas sam otpeljao Strmopeć i onda sam malo istraživao tamo oko Vile Rebar (mislim da je to to). 30km napravio, velika većina (osim Strmopeći je bila) XC vožnja.

Po Bikči sam uspio sve otpeljati osim onog djela gdje je korijenje pored drveta (odmah nakon prve prepreke - povećeg kamenja). Ne ide nikako, barem na HT-u. Probao valjda 5x. Uspon ravni skoro došao do drveta koje stoji poprek. Iako se sa ovim bajkom i 140mm hoda napred puno teže penjem, ovaj puta nije bilo mokro i sklizavo. Oprez tamo kad se popnete pa kreće kao lagani spust i prije vrha Strmopeći. Na jednom mjestu je palo omanje drvo, jedna grana ide u zrak, a druga taman pod 45° presjeca stazu i tak jasno - pod lišćem. Da nisam pomislio da bi moglo biti ispod granja i usporio, razbio bi se ko mali majmun.

Spust, posebno sam bio ponosan na sebe. Sve gore sam uspio iz prve (ne znam niti sam kako). Čak i onaj drugi zavoj za 180 kojega je Nik zadnji put uspio. Njega sam još najlakše nekako sredio. I onda zapnem na najlakšem zavoju (najširem) za 180° i 5. put ga prodem . Ostao bez prednje kočnice na kraju spusta. Naručio sam si nove pakne, ali neće doći ziher do vikenda .

Zadnja kako se sve više troši, tako se sve više vidi da fali ulja. Morat ću to ovaj vikend složiti.

Buraz je prodao bajk 99%, tako da neću niti ramu imati , a meni je još jedan dogovor propao (za Yetija 575 ). Tako da sad nemam ramu i lagano razmišljam što ću.