View Single Post
Staro 18.01.2012., 16:20   #798
lanserno
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
pozdrav, malo me začudio pc eskpert pošto dugo nisam bio i vidio sam da moj stari acc više nije aktivan i da je zaključana tržnica, no nema veze sad.
uglavnom, potrebna mi je konfiguracija do 3k kn, u planu sam imao si složit neku Phenomenalnu konfu, otprilike sam si ovako zamislio:
Matična: oko 600kn
Procesor: oko 900kn
Rami: 8GB, do 400kn
Grafička: oko 500kn
SSD: do 600-700kn
Napajanje: 300kn

znali bitno mi je ovo, hocu da mi kompjuter radi najbolje što može
znaci matična da mi ima USB 3.0 pošto imam externi hard od 2TB, i da ima dovoljno slotova za nekih 8GB rama. Procesor hoću Quad Core, mislio sam Phenom 960T, grafička mi i nije toliko bitna jer ne mislim igrat igrice, jedino za što bi mi služila je neka obrada fotografije i možda kakvo 2d, 3d modeliranje u budučnosti, ali otom potom
e sad, SSD bi si uzeo da mi brže radi kompjuter jer sam čitao malo o njemu i eto došlo mi u plan i on

ne treba mi kučiste ni monitor, i može biti u Rijeci ili u Zagrebu i plačam ću u kešu
znači komp čisto za svakodnevni rad, nikakvi prezahtjevni poslovi ali hoću da je močan..
i da, ako ima kakve šanse da to budu dijelovi sa TRŽNICE, znači polovne komponente jer bi me ispalo jeftinije pa bi bolje ispala konfa
onaj tko ima uvid u tržnicu bio bih mu zahvalan ako bi mi mogao reći ponudu kakva je tamo jer si to planiram kupiti u narednih 10-15 dana pa eto
lanserno je offline   Reply With Quote