18.01.2012., 10:49
|
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Autor Matej_sb
Dečki pozdrav!
danijel_b:
Ovo što sam naveo za kupce amatere gore u postu vrijedi i za tebe, još jednom stvarno mi je žao ako sam ostavio loš prvi dojam, i kažem ovo za mišljene i savjete me traži oko 90% kupaca pa se čovjek valjda naući, već sam na automatici. Nemoj se ljutiti za miša, shvati da smo još uvjek mlada poslovnica i nisam bio još siguran koji se sve artikli smiju vaditi iz org. pakovanja. Ako ti kažeš da je Karl (car, by the way  ) iz OS tebi izvadio, meni je to zeleno svijetlo, drugi puta kada dođeš samo uperi prstom i biti će ti pezentirano (u tišini, naravno  ). Sry još jednom.
Uglavnom, u znak isprike htio bih obojci ponuditi links člansku iskaznicu s kojom ostvarujete brojne pogodnosti pri kupnji hardvera. Nadam se da sve ovo možemo ostaviti iza nas i da se vidimo uskoro!
P.S. Samo mi naglasite da ste vi jer mi prođe hrpa ljudi kroz radnju pa zaboravim lica... 
|
ma sve pet, cavrljat se uvijek moze o hardveraju, ne mora biti tisina lol. Samo bez nametanja misljenja jer sam trazio da probam, a dobro sam se informirao o doticnima prije kupovine, na kraju sam svejedno kupio kod tebe i komponente su super i dobro. Svaka cast da si se javio i pokazao profesionalnost i brigu o kupcu. A procaskat cemo dok budem preuzimao svoju novu shiny Links karticu, shinyyyyyyyyy