16.01.2012., 10:54
|
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Autor jed2i
Dečkofi, evo video
http://youtu.be/kwUKKt-42hM
Jebemti plače mi se kako sam neke dijelove odvozio
edit : namjerno sam dao cijelu vožnju da se vidi gdje ide ova kombinacija staza, prijedlog je dao Čuks pa eto...
|
Hehehe, cijelim putem si stenjo. Prvo drvce u kojem si zavrsio sam i ja isto pozdravio  Zadnja guma i kocnica mi ne drze opce
Citiraj:
Autor SileTzar
Kak nećemo fulat, vodi nas Cuks sivonja, a Jed2i jučer bio na toj istoj stazi i već na prvom zavoju izveo "Lovrixa" i produžio umjesto da skrene.
Dobro da smo uopće 70% staze dobro prošli  Isto gledam te lokvetine, reko odkud ovo sad u qurac.
Šteta šta se ne čuje bolje, svaki put kad je Cuks malo "redefinirao" stazu smo se derali "Cuks down" hehehe
A ti Jed2i si ga failo na najjače, ko da si od jučer do danas zaboravio vozit, fakat te baca posvud  Pa u grmlje na dropu, pa u kurac 2x na korijenju, pa lijevo-desno po bankinama kod vododerina, jaoooooo, a one switcheve bolje da Nik ne vidi kak ulaziš
Ma super je bio đir, baš mi se sviđa staza, ja bi opet 
|
Kak nebi fulali kad sam ja rekao da ne znam stazu. Rekli ste da idem prvi, nisam se bunio. Al bilo je zabavno, moras priznat
Citiraj:
Autor jed2i
Ako se vratim s lige u subotu navecer decki u nedjelju ujutro vas cekam kod tunela da ponovimo rutu, j... cu toj pedesetsedmici mamu 
|
Ja cu il u subotu il u nedjelju gore, dog cemo se jos 
|
|
|