View Single Post
Staro 16.01.2012., 10:54   #17746
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Dečkofi, evo video

http://youtu.be/kwUKKt-42hM

Jebemti plače mi se kako sam neke dijelove odvozio

edit : namjerno sam dao cijelu vožnju da se vidi gdje ide ova kombinacija staza, prijedlog je dao Čuks pa eto...
Hehehe, cijelim putem si stenjo. Prvo drvce u kojem si zavrsio sam i ja isto pozdravio Zadnja guma i kocnica mi ne drze opce

Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Kak nećemo fulat, vodi nas Cuks sivonja, a Jed2i jučer bio na toj istoj stazi i već na prvom zavoju izveo "Lovrixa" i produžio umjesto da skrene.
Dobro da smo uopće 70% staze dobro prošli Isto gledam te lokvetine, reko odkud ovo sad u qurac.
Šteta šta se ne čuje bolje, svaki put kad je Cuks malo "redefinirao" stazu smo se derali "Cuks down" hehehe
A ti Jed2i si ga failo na najjače, ko da si od jučer do danas zaboravio vozit, fakat te baca posvud Pa u grmlje na dropu, pa u kurac 2x na korijenju, pa lijevo-desno po bankinama kod vododerina, jaoooooo, a one switcheve bolje da Nik ne vidi kak ulaziš

Ma super je bio đir, baš mi se sviđa staza, ja bi opet
Kak nebi fulali kad sam ja rekao da ne znam stazu. Rekli ste da idem prvi, nisam se bunio. Al bilo je zabavno, moras priznat

Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Ako se vratim s lige u subotu navecer decki u nedjelju ujutro vas cekam kod tunela da ponovimo rutu, j... cu toj pedesetsedmici mamu
Ja cu il u subotu il u nedjelju gore, dog cemo se jos
Cuky je offline   Reply With Quote