View Single Post
Staro 15.01.2012., 15:36   #17709
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Danas smo saznali da je Cuks hippie, vozimo se i on samo odjednom stane zagrlit stablo
Hehe. Jbg, tako ti je to kad se vozis na najjace

Srecom, dobro je proslo

Dakle, bili smo danas gore.

Do tunela sam isao sa Siletom. Gore su nas cekali zubich i jed2i. Laganini smo krenuli prema vrhu i kod klupica nas je Vuco stigao, pojavio se covjek iznenada

Dalje sam se ja odvojio od njih tijekom vremena (kad vec nisam bio na treningu ovaj tjedan onda reko da bar to izvozim kako treba) pa sam u Lugarnici bio za cca sat vremena. Oni su dosli 10ak minuta iza mene.

Ima leda u gornjem dijelu, taman nakon stengi pocinje veselje. Par puta sam proklizao, jednom sam se i okrenuo za 90 stupnjeva

Gore smo se po dobrom starom obicaju odmorili i okrijepili te smo natrag krenuli stazom 57-52-55 preko mog famoznog dropa kojeg nisam bas najbolje odvozio ali ovaj put se nisam razbio, hehe.

Tu i tamo smo zalutali jer nismo bas najbolje poznavali stazu, ali bilo je ok. Dosta brzo smo se i spustili. Nekako mi je sve kratko trajalo.

Putem je bilo i padova (mojih ) i zajebancije. Cak sam i drvo zagrlio, ali srecom uspio sam prije tog koliko-toliko usporit. Malo sam morao volan ravnat, al jbg, sve je to dio sporta

Fulka je zaista preporod nizbrdo, to sam najvise shvatio na ovoj stazi. Sa Feltom sam ko metak nizbrdo, cudo jedno.

Sve u svemu, bilo je odlicno i zabavno kao i uvijek

Jed2i je snimio filmic koji ce danas/sutra biti gore.
Cuky je offline   Reply With Quote