Da sad ne quotam svih,jos nisam ni procitao sve odgovore osim Wolve-a,citirat ću se =>
Citiraj:
Sretno,a sve ovo između moje prve rečenice i zadnje je bio moj izmet i drago mi je da sam ga podijelio s vama!
|
Neke stvari sam rekao realno iz iskustva,druge jebiga mora biti i malo subjektivnosti,naravno da se ne može ništa tvrdit generalno,za sve i za svih,ali i u toj priči je bilo poante a ona je da ćeš na Hondinom forumu nać samo aute koji su super održavani i kupljeni od ljudi koji su iste iznimno cijenili i pazili,jer općenito malo je Hondi u HR usporedno s ostalim markama,tako da uspiješ separirat dobro od lošeg,dok kod svih drugih marki prisutnih to ne možeš jer ih ima previše...
Gotovo sve Honde s njuškala nađeš na HC forumu,neku raspravu o njima,koja je,otkud itd,neke su loše zahvaljujući vlasnicima za koje nisam rekao da ne postoje,već da su u manjini,a velika većina u odličnom stanju.Sad je pitanje jel bila razbijena,pa kako složena,itd,jel bila parkirana blizu mora 5 godina pa je pojelo limariju itd...
Što se pouzdanosti tiče,ne postoji hondin motor za koji bi se moglo reć da je kvarljiv,to smatram pouzdanošću...
Jeremy za kraj!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=MMoA4BQOaMA