Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.01.2012., 18:16   #2089
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Za 1200, kakvih soma i po
Skoro smo otišli po njega, već je stari pripremio teren (pare i nabavku dijelova) (a inače je tak nešt ko i ti zadrti mercedes lover, i to ovih starijih), i taman mu uleti prekjučer frend sa prodajom svog Cherokee Jeep-a i ovaj kupi to ružno kockasto američko čudo....
4.0L, redni šestak, 177ks, gro opreme (uvezao ga je iz amerike kao povratnik, tamo ga je novog kupio jer je radio tamo 15 godina) i što je najveća glupost, samo zadnji pogon ima, nije 4x4
Bolje da je merca uzeo, daleko zanimljiviji auto za imat, ali jok, oće čoek đipa za viksu u brdu
Oprosti ja neznam kolko godina imas , nije to neki argument al mi se cini da si nekako prilicno mlad, dali znas koliko djelova na toj krntiji treba promjeniti da bi bila u kolko-tolko voznom stanju?

Meni nikad nije bila jasna ta opcinjenost krsevima iz oglasnika..ajd da je to neki top ocuvan primjerak sa plinom, ili ajd nemora bit s plinom samo da je dobro ocuvan, al to je ocito izgazen auto pred rashodom.Tko ce to odrzavat, tocit , popravljat?

Ajde de da je 500E , dat soma eura , sakrit ga u neku garazu, stavit na cigle i polako popravljati kako koji dio naleti, pa za 15ak godina imat fora auto, al kao everyday car..

edit:kolko citam, imate neku radionu, ajde bar ruke nebi platili, al auto je i dalje kanta..

Citiraj:
Autor lolofuxy Pregled postova
e to to, tzv prius iz 80-tih
lolo
od ova dva neznas ko je ludi, ovaj sa 10 000€ za solidni iako daleko od savrsenstva 500E ili za , ajde oldtimer al nikakav raritet e23
sicevi su mu kao da je prevozio ranjenike u zaljevskom, domovinskom i ratu u iraku

Neznam, mozda ja to previse sve objektivno gledam..
Ja da imam 10k€ za potrositi na auto koji nije auto za stazu i nije everyday auto, vjerovatno bih gledao e31.Ne vidim neku alternativu, nsx preskup, porše tipa 964 vjerovatno preskupo, AM iako bih ga htio vise od svih ovih zajedno preskupo ..

A s druge strane tu pljujete po puntu mk1, po meni best buy jeftini mali auto , omjer starosti/cijene/odrzavanja i nekakve voznosti, potrosnje najbolji.Mislim s obzirom na budet..Nevjerovatno prostran s obzirom na lovu i velicinu vanjsku..
Jetta ona stara je isto dobar auto, cak mi se svida, al isto traze nebulozen cifre, par tisuca eura za 20 godina star auto, sto je opet ludilo..japanci ok al nema djelova a sve se mora jednom pokvarit..
ZA twingace cujem da su dosta dobri, to je rang punta mk1 po meni, malo trose, za grad super, jeftini i nekomplicirani dijelovi.

Uskoro ce aBd i u moju garazu jedan Vrancuz, nije da sam ga bas povecalom trazio ali tak je ispalo,pa da vidim iz prve ruke dal se po Renaultu s pravom sere il su to mitske gluposti ponosnih vlasnika golfova III i starijih nepogresivih VW dizela koji mjenjaju ulje jednom u 100 000km, trose tri mjerce dizla a ako je dovoljno duga uzbrdica kazaljka goriva se zna pomaknut prema gore..

Sto se cijena goriva tice , Renoltček je na plin, a ima i klimu.Za budet koji se tu spominje , nemoze bolje.Trosi 8l plina GRADSKE sto nebih vjerovao da nisam vidio svojim ocima, al vjerujem da je to zbog toga sto je (valjda)potrosio vise benzina jer se sporije zagrijava.

Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 12.01.2012. u 18:37.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote