Citiraj:
Autor samsung89
Punta mk1 60 sam imao poslje golfa i nisam bio zadovoljan, tako da ga nebih opet uzeo.
Gledao sam malo Tipo/Tempra to bi došlo u obzir eventualno ako bi našao nešto sa opremom i plinom.
Japanci isto dolaze u obzir, ali tu je problem što nemam nekakvog iskustva sa japancima pa nemam pojma šta gledati tako da tu postoji veća vjerovatnost da kupim drlog.
Jbg volio bih ja da imam 5-6k eura pa da kupim nešto normalno, ali sa punih 2200kn plaće nemam odakle izdvojiti te novce, a treba mi vozilo.
|
Ooo, znam kako ti je, ja sam pao sa volva s40 9g starog na fiata starog 13g kad su mi srezali plaću sa 4500 na 2500kn

Sada sam opet na staroj plaći, ali još se čupam iz dugova i kredita koje je uzrokovala godina dana na bijednoj plaći....
Za punta te totalno razumijem, jedan uno je udobniji auto od punta, a da ne pričamo o tipu ili tempri... Je, kikiriki je za održavat punta, malo mana ima, a i one se jeftino rješavaju (ležaji zadnjeg mosta, slini brtva poklopca ventila, loše bobine na malim benzincima), ali u usporedbi tempra 95a, tipo 95a, uvijek bi prije kupio tempru. Ružnija je, ali neusporedivo bolji auto.
Od japanaca, mazde tih godina vole strunut, ko da ih je opel radio