Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 10.01.2012., 00:37   #5960
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
kloc je 20kn metar, znači nekih 300kn + upitno je kako će taj usb repeater raditi + upitno je da li ćeš išta pozitivno dobiti sa debelim entry dac-om u odnosu na xonraicu.

sjedni i razmisli ponovo
Rekoh da razmisljam, ne da sam razmislio :P

Sve sto si rekao stoji, samo sto...
-usb repeater radi bez problema, na njega pristekavam periferiju i usb stickove bez problema, tako da ne vjerujem da ce sa DAC-om raditi probleme (?)
- nije mi problem dati i neku sicu vise od para dobivenih na karticu + razlika za kabel ako se to stvarno isplati.

Nemoj sad misliti da sam jedan od onih koji stalno traze razloga da nesto kupe, trebalo mi je preko godinu dana da se maknem sa onog starog kenwooda a kamoli ista drugo
Htio bi jos samo relativno posteno i jednostavno rijesiti i te kablove pa sam ja miran ohoho vremena.
Da bi mi bilo jednostavnije da imam samo usb kabel, kad ga vec koristim - bilo bi. Ali ako smatrate da je to neisplativo i upitne kvalitete (DAC za navedene pare u odnosu na xonaricu) onda cu pregrmiti ta dva kabela vise i to je to.

@Jackson - ne kazem da ne bi postojala razlika u zvuku, ali 1000+kn je ipak osjetna razlika u parama u odnosu na cca 400kn troska izrade kabela :/ Imas li neki prijedlog jeftinijeg DAC-a za kojeg se sa "sigurnoscu" moze tvrditi da je bolji od spomenute asusice?

@Syss - Imam premalo znanja o tome da mogu ista tvrditi, ali nema mi smisla da DAC radi probleme ako drugi uredaji ne rade (probleme, jelte )? I ponovo famozni upitnik, na prakticki istom pitanju kao i prije

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 10.01.2012. u 00:49.
Igorr je offline   Reply With Quote