Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 29.03.2005., 20:05   #2483
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking još mi se šmajhlaš....??

Citiraj:
Originally posted by Horza
osjećam moralnu obvezu prigovoriti:

1) mitzek - kaj ti imaš protiv gnomova? ja sam mislil da me tak zoveš od milja, a sad vidim da nekim ljudima taj nadimak pridjevaš u lošem kontekstu... btw. došlo je novega pa dojdi do mene jer sam danas dal otkaz... nosi dok ima !!!

2) flare - kak to da utorkom ne šljakaš? ko ne radi - ide u duć. to je općeprihvaćeno pravilo... nešto slično spavanju po noći

3) gospodine RAK (šeks) - kao okrivljenik u ovom slučaju ulažem žalbu na temelju:

3/a) netočno utvrđenog činjeničnog stanja
3/b) na osnovu prethodno uloženog žalbenog pitanja kojim je utvrđeno netočno činjenično stanje, ulažem žalbu na nepravilnu primjenu Statuta Žderonja.
3/c) predlažem da se provede standardni postupak kojim bi se utvrdilo činjenično stanje i na temelju toga donijela pravomoćna odluka, te da se prethodno donesena odluka obustavi dok se ne ispita priroda činjeničnog stanja

inače, upravo se ubijam u mon cheri-u. fakat mi je trebo šećer da mi podigne dan i nekaj da izdržim do klope. upravo pečem neki pileći šnicl (znam da nema tice do prasice), bum još nakuhal tjestenine i ubil se u tome.... zaaaaaaaakoooon.

bez obzira na drvlje i kamenje sasuto po tebi?

mislim da to ima veze sa vodonošenjem... ti si samo nosil , nisi pil.. al btw, nema veze..

vidimo se u četvrtak ujutro, pa objašnjavaj uz sendviče i cool Žuju(kad delam, hebiga!!)

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote