Pozdrav ljudi,
evo igram se sa onim clockanim kinezom,
clockao sam ga sa no frills, stabilan je na 768mhz, sve ispod toga i smrzava se.
Mozda je najbolje drzat ga na 710 kako je i keioffice rekao.
Ne svida mi se na njemu sto su ostavljene neke meni nepotrebne app, a nema nekih osnovnih, recimo nema wallpaper-a, ali ima live wallpapers.
Plus smetaju mi one kineske app, i kineski root explorer.
I ne svida mi se onaj krug koji predstavlja bateriju, nekako je prevelik sta ja znam nije mi lijep.
Ok je al nije bas po mojoj mjeri
Sad cu poskidat sve te romove.
Onog prvog kineza za kojeg kazete da je najcisci,
i ovog drugog koji je clockan, pa cu se jos malo poigrat kad cu imat vremena.
Napravit cu jedan rom koji ce bit totalno cist, cisci od svih, ali ce bit bez clocka.
S tim da ce mu bit ostavljene osnovne funkcionalnosti tipa wallpapers, email itd.
Svi ce na sebi imat Android Market. Al tu opet dolazi problem, ako instaliramo onako apps-lite, onda nemamo Google Maps sto je meni ok app i koja ce cesto koristi u drugim app tipa u nekim app za navigaciju i pracenje treninga i trcanja itd.
A Google Maps se nemoze skinut sa Android Marketa, tu su sve Google App:
https://market.android.com/developer...cHBzLnBsdXMiXQ..
Ima svasta, al nema google maps :S
I jos sam jednu zanimljivu stvar skuzio, mozete skidat sve app i bez Android Market applikacije. Samo sa browserom odete na Android Market stranicu, ulogirate se, i skinete app i on ga sam instalira. I provjeri koja vam je verzija uredaja itd... znaci radi i tako bez android marketa. Moglo bi se app sa browserom skidat iz mobitela bez problema.
Napravit cu kad ulovim vremena jedan cist rom 100%.
I jos jedan kojeg cu napravit od onog zadnjeg kineza sa clockom, samo cu pomakivat sve kineske app. I vratit wallpapere, sinoc sam stavio neki live wallpaper i vise nemam na sta drugo vratit, moro sam slikat bzvz samo da nesto stavim za wallpaper
I svida mi se Power applikacija sa kineza, lijepo mozes ugasit mob bez tipki, otic u Recovery itd...