Ajd da se i ja ukljucim, planiram kupiti nove dijelove za PC, stare vec rasprodao, pisem s burazovog laptopa

...
ogranicen sam samo na jednu trgovinu, te tamo sve kupujem (tako je kako je), do sada sam bio pobornik AMDa i ATIa i nist drugo(jos od Intela P4 2.26 tamo davno nekada), malo citajuci po forumu i skupljajuci informacije skonto sam da ima i Intela i Nvidie tu okolo ... pa sam slozio nesto
ASRock P67 PRO3 ->779kn
Intel Core i3 2100 3.1Ghz.>878kn
Kingston MEM DDR3 4GB 1600MHz (2x2) HyperX Blu->187kn
Zotac GF GTX 550 Ti, 1024MB DDR5 192-bit->878kn
Corsair CX Series, 430 Watt->347kn
Kuciste, sata HDD 1TB i sata DVDRW imam ...
Mislio sam ici na AMD 960T ali koliko vidim ovaj i3 je tu negdje po svemu, rami ko rami, 4GB je vise nego dosta, barem meni ... za VGA nisam siguran, kakva je i sta moze ali mi pase u budget ...900kn za VGA je maksimum maksimuma ... a i uvijek kad sam kupovao procesor gledao sam da mi je VGA slicne cijene, jer tako idealno pokrivaju jedno drugo (tako je kako je)
malo mi sisa budget za 66kn preko 3k ali mislim da je OK ... nisam siguran za napajanje, da li je prejako ? ili je OK, kasnije ko zna, za par mjeseci, mozda bude gore isao jaci procesor i jaca VGA ali je ovo trenutno maksimum koji mogu potrositi ...
svaki savjet i kometar dobrodosao ...