View Single Post
Staro 06.01.2012., 22:34   #616
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
@Srale7

Citiraj:
Sve to stoji, ali zivimo u 21.stoljeću. Ne zelim a nemam bas ni vremena i volje da se sad tjedan dana zajebavam sa shvaćanjem foobara i onda za 3 mjeseca se opet nesto spojebe i onda opet ista situacija.
IMHO jedanput kada naucis kako funkcionira foobar neces imati nekih vecih problema bez obzira o cemu radilo. Da, uvijek je moguce da developer napusti neki projekt i da ostanes bez necega na sto si navikao, ali za sada su to bile uglavnom sitnice ove velike stvari tipa lyrics rjesavaju se odmah. Dok je aplikacija besplatna i ovisi o dobroj volji developera to ce biti tako.

Tesko da ti netko moze dati odgovor u cemu je problem sa tvojom starom verzijom (ne znam zasto si je deinstalirao kada si instalirao novi foobar kao portable aplikaciju - ja imam oko 20-ak instalacija) - kao da kazes mehanicaru na telefon da si parkirao auto u garazu jucer, a danas se nece pokrenuti. Inace je uobicajeno bar pejstati log u Pastebin.

Enivej nasao sam nesto na disku, provjeri je li to to...

Sto se tice drugih aplikacija imho nema potrebe za Winampom - cekiraj Media Monkey i MusicBee (potonjeg jako hvale).
morph je offline   Reply With Quote