View Single Post
Staro 06.01.2012., 13:44   #3445
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
xTrim de malo lakše sa komentarima. Nemaju svi iste mogućnosti, znanje i iskustvo za složit kućište i izvući maksimum od njega. Naravno da ima mjesta za napredak, al nikako dečka nebi nazvao spamerom. Kako će steći neki feedback i dobit komentar nego da posta svoj kejbljving. Ovako mu možemo reći koji savjet i kako što napraviti. Uostalom, ni neizgleda to tako loše s obzirom na mogućnosti kućišta.

@Mario_ZG

Što je pisac htio reći sa svojim postom?

Nema potrebe bezveze obeshrabrivat ljude već iste treba poticati na postanje. Kako će drugačije znati di su pogriješili il pitat nekog za savjet kako nešto rješiti. Valjda je jasno da nemamo svi iste mogućnosti (od financijskih pa do dostupnosti nekih komponenata) za slaganje savršenog kućišta. A i mislim da tvorcu ove teme nije bilo na pameti da se ovdje postaju samo konfiguracije u koje je utrošeno tko zna koliko sati vremena i novca, već da svi pokažu kako su složili svoje kućište, pa makar bilo to ono za 100kn. Bitno je izvući maksimum iz svog kućišta s onim što imamo oko sebe.

Link na MDPC neću ni komentirat jer ova tema nema nekakve veze sa istim. Ono je potpuno drugi svijet i drugačiji pristup, a nažalost u većini slučajeva i drugačiji red veličine utrošenih para u sam izgled.

Ova tema je kejbljving job na hrvatski način, sa hrvatskim mogućnostima i dostupnom robom.