Citiraj:
Autor 1v@n
Nemam pojma, ovaj je tu netko linkao puno kasnije, pa sam mislio da je nešto novije, a i ipak je official.
Ako se taj službeni može rootati, bilo bi savršeno, pa onda valjda radi onaj tvoj paket s google apps i ostalim.
BTW....
Jel može itko staviti step by step instalaciju ovog Tele2 ROM-a?
Počevši od toga što napraviti s Clockworkom koji sam skinuo s linka koji je stavio a.war
|
Pa Kinez što ga je Keioffice stavio je isto official, ništa nije u njemu dirano osim što je rootan odmah. Nikakve skripte, potrebe za posebnim particijama, drugim stvarima.
Staviš gapps i market i imaš sve kao i ostali ROM-ovi. Čak ako ti nešto nedostaje od Huawei-evih programa, opet ih možeš preko recovery-a i "update from zip" opcije staviti u ROM.
A taj ROM je stvarno fluidan iako velim - meni ima neke sitne zamjerke, što sam napisao prije.
Što se tiče a.warovog recovery-a v5, ako ga nemate, upalite mobitel u fastboot modu rada (morate imati instalirane fastboot drivere za mobitel iz prvog ili drugog posta) i pokrenete instalacija.bat ili sam upišeš naredbe u cmdu kako si radio za recovery v4
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery c:\recovery.img (staviš img fajl od recovery-a kojeg rename-aš u recovery.img, u c:\)
nakon toga samo
fastboot reboot
i to je to. Ili velim, pokreneš instalacija.bat
Nakon toga folder naziva "hrv...radi...rootan" kojeg extractaš iz ZIP-a što ga je a.war dao, staviš na sd karticu u clockwork-backup folder. Ne mijenjaš ime foldera niti ništa. a.war je napravio MD5 match za to ime foldera. Odeš u Recovery mod na mobitelu i preko backup and restore - restore nađeš folder i čekaš da se raspakira ROM.