View Single Post
Staro 04.01.2012., 08:12   #836
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Kao što znate, nedavno su na Marketu imali akciju u povodu 10 mlrd. skidanja gdje neke aplikacije nudili po simboličnim cijenama od 0,10US$. Pokušao sam kupiti par aplikacija, ali nije išlo. Čačkanjem po netu, dobio sam utisak da je caka bila u tome da VIP i Tele2, za razliku od t-mobile, nisu potpisali ugovor sa Googleom glede Marketa pa njihovi korisnici ne mogu kupovati apk.

Kako mi je to diglo živac, odlučio sam napisati mail Googlu gdje sam detaljno objasnio problem sa konkretno navedenim apk, tipom moba i providerom kao i moja saznanja o izboru problema. Prvo sam dobio odj**nicu uz objašnjenje da možda ne rade te apk na mom mobu. Onda sam liku ljubazno objasnio da ne s**e jer imam najjači mob na tržištu (SGS2), da free verzije tih apk rade bez problema (konkretno se radilo o Shazam Encore i SoundHound) i da brdo ljudi ovdje sa različitim uređajima ima isti problem. Zajedničko im je jedino da su korisnici VIP-a i Teletine.

Jučer mi se javila neka ženska i rekla da su ustanovili da sam u pravu (tko bi rekao) i da rade na rješavanju problema. Kaže da mi ne može dati konkretan datum, ali da bi moglo biti uskoro. Živi bili pa vidjeli.
Ja sam isto pokušao kupiti PowerAMP, ali kifla. Preko marketa nisam bio u mogućnosti, jer sam nažalost korisnik VIP-a. Sva sreća da je developer na svojoj stranici postavio mogućnost kupovine.