Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.01.2012., 00:12   #1996
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Da je dizel vjerovatno bi mi bio prvi izbor, ovako nažalost, otpada.
Kategorički odbijam točiti takav auto

Syss, svjestan sam da troši dosta, ali ni potrošnja baš ne raste proporcionalno sa HP-om
Benzinac je nažalost, dizeli od 270 ks troše gro manje po gradu.

Tražim executive saloon
Kako bi Clarkson rekao.
Sportski po mogučnosti

Tražim taj rang auta - limuzina tipa 508, Insignia, A4, Passat CC, BMW 320d, ta klasa auta.
OK tu ova trojka coupe malo odstupa ali eto ipak neka se nađe.

Želim nešto normalne potrošnje.
Jedan Audi A6 2,7 TDI sa 180 KS troši po gradu otprilike kao i benzinac od 100 KS
U gradskoj voznji svi sisaju bez obzira na gorivo, i tu auti slicne kubikaze slicno trose, dizel mooozda pola litre manje.
2.7TDI izbjegavaj ako ti je potrosnja na pameti, nas A6 u firmi skuri rezervar za 600-700km, BMW-ov dvolitreni dizel ti je apsolutno najstedljiviji u svojoj klasi.
Oprosti ali auti koje si naveo su ista klasa samo po velicini. Insignija i Peugeot ni priblizno ne idu u kos s BMW i Audi-em.
Sve je stvar tvoje preferencije kao vozaca, ako zelis udobnost, onda ces na Peugeot, izmedju udobnosti i voznje ti je VAG grupa, ako zelis uzivati u samoj voznji onda je BMW kralj bilo na autoputu, bilo u zavojima, ali je najmanji od svih navedenih pa je prakticnost vozila na minimumu.
Sto se Opela tice, za njega osobno ne bih nikad dao novce, s Insignijom sam imao cast provesti preko 1000km od Njemacke do Italije i nazad, neudobno, pretesko i upitne kvalitete.
Ako ti je namjera djirat se samo po gradu onda nijedan od tih...steta auta i love