Citao sam o tom HHO potrosnja se moze smanjiti izmedju 10%-30% sto ljudi garantiraju (no neki cak su uspjeli i 60%)...
Sto se tice Struje
Citiraj:
ovako...neki dan bio kod decka koji ima ugradeno to cudo u auto i radi mu na 80% vodika i 20% benzina! sto se tice te struje nije nikakav problem jer alternator proizvodi 50-60ak % vise struje koja se ne koristi nigdje a on je od toga iskoristio 30% na pokretanje tog generatora i elektrolizu! proizvodi 1.5litara vodika u min sto je dovoljno da se vozi sa 2 litre benzina i ako on tvrdi da je najbolji omjer 60-40% ida tako uglavnom ugraduje u aute i za to 100% garantira! objasnjavao mi je u vezi toga i uvjerio se da je to stvarno tako i da nije nikakav problem! bio i na teh sa tim autom..eko test sve nula i nije imao nikakvih problema!
pitao ga u vezi sigurnosti i dali je moguce da mi auto odleti u zrak i to jednostavno nije moguce jer proizvede tocno toliko vodika koliko se potrosi! upalio upaljacem posudu od kud izlazi vodik..mala eksplozija i to je to! mislim to ugradit u svoj auto nakon ovoga sto sam vidio! mozda i bude ubrzo jer jos uvijek citam malo o tom i ne zelim se zaletit! pozdrav
C/P s opelovog foruma
|
Trazim jos jedan link di sam citao sto su decki mislim iz osijeka testirali na par auta (ako nadjem postam)
EDIT:
Link