Sada mu auto umjesto samo Xl/100km benzina troši i Xl/100km vode...

Mislim koliko sam ja skužio on troši benzin normalno, tj. kada motor radi pomoću struje radi elektrolizu vode i dobiva kisik i vodik i onda taj vodik samo stavlja u granu za usis. Koliko vidim kisik ne ide nikuda (možda i njega stavlja, ne znam)... Uglavnom prema ovome on više gubi nego što je dobio, jer njemu cijelo vrijeme motor radi na benzin, alternator proizvodi struju za elektrolizu, dobiije kisik i vodik i onda to miješa sa zrakom te šalje u motor umjesto čistog zraka, uglavnom auto mu je samo teži za XX kilograma... A i ovo da troši litru vode na 2XXX km je smijeh, to samo govori da mu je elektroliza loša, tj. da se sporo odvija, možeš vidjeti u nekom drugom videu da on kaže da se treba koristiti destilirana voda, a to je krivo jer je onda elektroliza sporija...
@Zmaj000
Može dobiti više snage iz razloga što proizvodi čisti kisik kojeg je u zraku oko 21%, a on služi za izgaranje goriva. Ali nema teoretske šanse da manje troši.
Uglavnom elektroliza:
2H2O → 2H2 + O2 Znači u ovom stupnju je elektična energija, a kada je obrnuto
2H2 + O2 → 2H2O dobivamo toplinsku. Drugim riječima koliko si uložio električne dobiti ćeš toplinske (vjerojatno manje prema ovome kako je on to izveo) i to je to. A da on dobije električnu troši benzin i ne može manje trošiti nikako.