View Single Post
Staro 02.01.2012., 23:59   #17294
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
Daj link na te od 180 kn. Ja sam svoje mckinley poderao na svim mjestima, a imam ih 2 mj
Pa da opet kažeš da sam mogao kupiti muške, jelda ?

Na ove sam mislio:
http://www.ebay.com/itm/190579208199...84.m1438.l2649

Ove su druge boje:
http://www.ebay.com/itm/270711749397...84.m1438.l2649

samo me brine hoće li nogavica zapinjati za zupčanik dolje ili ne.
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Evo za vas sa Android mobitelima jedan dobar GPS program.

Pomocu Atlas creatora kreirate mape i stavite ih na mob i mozete ih pretrazivati u offline modu.
Slabiji je u Lite verziji nego Oruxmaps koji radi na istom principu (dapače, bolji je jer nema ograničenja što se tiče GPX/KML-a koje ima taj tvoj u Lite verziji). Čak ima i unutar sebe za karte izraditi tako da ne treba Mobile Atlas Creator (MOBAC) koji je ionako izbacio radi copyrighta one najbolje mape. Oruxmaps i napraviti mapu iz one "opencyclemap -> mapsforge" jer ta ima veliku većinu staza sa Sljemena (pogotovo ove koje mi vozimo jer sam neke od njih i ja kartirao na openstreetmap.org).
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Meni se pokazala isplativom zimska varijanta bicke + duge gaće + plastične hlače iz lidla, jer sam imao doma materijal osim hlača iz lidla koje su 50kn. Recesija.
Na tvom mjestu kupio bi obične bicke, zapravo kaj nemaš već jedan par, znam da sam te škicao kad si se presvlačio... Za zimske bicke ti je kasno, ne znam koliko će još biti momenata s baš niskim temperaturama.
Da, ja nisam razmišljao o Lidlu kad je bila ta akcija, inače bi i ja furao to sad. Imam par ljetnih bicki koje su za nositi ispod nečega (trenirka po zimi, po ljeti kratke hlačice) jer su toliko odrapane da me sram voziti bez ičega iznad. Ali i dalje imaju uložak i super su mi na ovom ass blasteru od sica.

Tek je prvi mjesec, bit će još hladnih vožnji. Uostalom, do +10°C furam dugo.