Citiraj:
Autor Bravo
Nekaj mi je tu čudno za moj punto piše 0,2l na 1000km..
Al ako je tak fina im je tolerancija, nema kaj da su pametni  Al valjda ti netroši tolko? Jer meni na 10000km potroši nekih 1.5l.
A to su se ogradili u slučaju da se voziš na 8000rpm, sad kužim.
|
To ono čemu pričam,K20 nema puno poveznica s "komercijalnim" motorima,to je tehničko savršenstvo s obzirom da razvija atmosferskih 200ks s 2000cc,i to bez ikakvih kvarova i problema,K20 je najpouzdaniji i najbolji Hondin motor ikad...taj motor se "pokvari" ako ga ne voziš na 8000rpm

A uz stage 2 bregaste i jače opruge ventila ideš na 10 000rpm bez pol' beda

(uz mapiranje,naravno),tako da je potrošnja ulja neizbježna.Meni dok je ulje relativno svježe potroši oko 4dcl kako god ga vozio,kasnije,čim malo pocrni,skače za duplo...zato i mjenjam svakih 5 000km ulje.Nebi također rekao da su se ogradili,već rekli točno kako je,i na neki način upozorili jer nitko ne želi da ljudi masovno ne provjeravaju ulje i ostanu bez istog pa im se sve polupa u motoru.
Citiraj:
Autor generic
Preozbiljno si me shvatio za boldani dio  Nisam znao da je taj bijeli tvoj, a viđao sam već slike po netu  Kod mene doma je u garaži jedan civic sedan zadnje generacije i spadam među štovatelje japanskih automobila.  A prije je stari isto imao civic sedan '97 na kojem u četiri godine nije promijenjena niti žarulja. Ali bojim se da je honda malo "zastranila" s novim modelima 
|
Ma sve 5,forum ionako nije za ništa ozbiljno pa stoga ne shvaćam ništa "ozbiljno".Imao sam sedana 2008g,htio sam type r-a i da slažem se,honda je totalno zastranila s dizajnom,na kraju uzeo sedana s r18 motorom s ciljem kasnijeg swapanja K20,al kad sam sve zbrojio i oduzeo,bilo mi je preskupo...pa sam ga prodao i kupio svoj prvi polovni auto u životu,sadašnjeg R-a,i nisam požalio ni sekundu,sedan je više bio šminka,ali R je stroj.Evo i slike ex sedanke,mislim da to imaš u garaži,samo redizajn.
http://www.imagebam.com/image/d04b4382132511
Citiraj:
Autor Bravo
I kako si zadovoljan s hondom? Može direktni link na hondin forum? Ja sam pikiral tak nekaj al mi je preskupa.
|
Prezadovoljan,ide kao metak a troši kao upaljač,već sam spomenuo 200kn mi je 200km mješovite vožnje,dakle uživancije i blaže sportske vožnje,jer auto zove da ga stišćeš,pa nikada ne vozim kao penzić,dok na autocesti 7L,natankam ful prije puta i nakon puta,ri-zg i obrnuto,7l na 100km,6. brzina 120kmh...ista iskustva kod svih,savršeno po tom pitanju.
Jako je teško nać dobar EP3,masu ih je bilo u kupu,masu razbijeno...itd.,ali većinom sam upoznat s svime što se pojavi u oglasniku,tako da se slobodno javi ako budes ozbiljno ulazio u kupovine,znam ljude koji znaju ljude,pa se lako sazna sve o bilo kojoj Hondi,nema ih previše.
Ili se registriraš na
http://forum.hondaclub.hr/index.php?act=idx , i otvoriš temu,svi će ti rado pomoći pri odabiru i upozoriti te ako je neki auto imao tešku prošlost
Problem je kod R-a što je to za laika lako upravljiv auto i niskim okretajima,ali čim odeš u vtec oslobodi se velika snaga odjednom i to zna biti zeznuto,a čim si u vtecu znači da si i u velikim brzinama pa je najčešći slučaj kad je R bio razbijen učinjeno je to svjetski!
Forum -
http://forum.hondaclub.hr/index.php?act=idx