Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.01.2012., 20:44   #1943
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Zato,jer...? Zar misliš da će ići u slobodnu prodaju? Kad ga budem prodavao ja ću biti taj koji će uvjetovat prodaju,a pod broj 1 to će biti strastveni zaljubljenik u Honde i netko tko dobro zna kakav je to auto,u suprotnom ga nedam nigdje.

Odi na Honda club forum i imaš sve od a do ž o mom ctr-u,kao što ćeš naletit i na komentare tipa "...najbolji ctr u nas",upoznat se s vrhunskim održavanjem,itd.

Da ga sutra stavim u prodaju ljudi bi se potrgali za njega,jer znaju sve o autu,koliko je uloženo i kako izgleda

Ovo ljeto u njega idu bregaste i dolaze ljudi iz engleske izmapirat auto i to je to što se tiče motora...za sad je sređen usis (cai + usisna portana i širena) i ispuh kompletan.

Evo jedna slika s kalendara za 2012 godinu,taman je siječanj

http://imageshack.us/photo/my-images/843/27048586.png/
Preozbiljno si me shvatio za boldani dio Nisam znao da je taj bijeli tvoj, a viđao sam već slike po netu Kod mene doma je u garaži jedan civic sedan zadnje generacije i spadam među štovatelje japanskih automobila. A prije je stari isto imao civic sedan '97 na kojem u četiri godine nije promijenjena niti žarulja. Ali bojim se da je honda malo "zastranila" s novim modelima

Zadnje izmijenjeno od: generic. 02.01.2012. u 21:35.
generic je offline   Reply With Quote