View Single Post
Staro 02.01.2012., 18:30   #1462
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005

Ja sam kupio skoro sve što sam htio na jesenskom saleu, koji je ruku na srce imao bolje dealove, sad sam samo dopunio što mi je falilo.
Sada još samo treba čekati ME3 i Diablo 3
Pa tamo kaže Golden coupons, tj. ko od nas ima Golden coupon? Mi tu pričamo o standardnim kuponima jel

@Poltergeist

Gle, ako što dobijem sa svojih 6 ugljena super, ako ne ne. Neću se žalit, nije da sam uložio nešto truda u sakupljanje istih, nit očekujem da ću što dobit. Čovjeka jednostavno veseli mogućnost da možda nešto dobije. Uostalom, ako netko ima sreće, bude dobio nagradu i s jednim ugljenom -->
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Slažem se sa svim gore, ali sa boldanim si u krivu ---->

Ja sam kupio skoro sve što sam htio na jesenskom saleu, koji je ruku na srce imao bolje dealove, sad sam samo dopunio što mi je falilo.
Sada još samo treba čekati ME3 i Diablo 3
Pa tamo kaže Golden coupons, tj. ko od nas ima Golden coupon? Mi tu pričamo o standardnim kuponima jel

@Poltergeist

Gle, ako što dobijem sa svojih 6 ugljena super, ako ne ne. Neću se žalit, nije da sam uložio nešto truda u sakupljanje istih, nit očekujem da ću što dobit. Čovjeka jednostavno veseli mogućnost da možda nešto dobije. Uostalom, ako netko ima sreće, bude dobio nagradu i s jednim ugljenom