Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.01.2012., 18:25   #1933
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor generic Pregled postova
Koji CTR voziš? Pretpostavljam predzadnja generacija Konačno netko tko vozi taj auto the way it's meant to be pl... driven Samo moram zapamtiti da ne kupujem aute od tebe
Zato,jer...? Zar misliš da će ići u slobodnu prodaju? Kad ga budem prodavao ja ću biti taj koji će uvjetovat prodaju,a pod broj 1 to će biti strastveni zaljubljenik u Honde i netko tko dobro zna kakav je to auto,u suprotnom ga nedam nigdje.

Odi na Honda club forum i imaš sve od a do ž o mom ctr-u,kao što ćeš naletit i na komentare tipa "...najbolji ctr u nas",upoznat se s vrhunskim održavanjem,itd.

Auto ima svoju blokadu okretaja,a razj... motor možeš samo vozačkim neznanjem i neiskustvom (malo fališ brzinu,pa ubaciš u nižu u "krivom trenutku") i ako ga gaziš na hladno.

U njega sam uložio previše vremena,truda i love da bi imao ikakav tretman osim onog "savršenog".

A ako te zbunila potrošnja ulja,to nije VW ili nekakav francuz koji pije ulje kad mu propišaju karike,gumice ventila ili ode glava u... Honda za K20A2 tolerira potrošnju ulja do 1l na 1000km,jer je to takav motor koji radi na 8000+rpm.

Da ga sutra stavim u prodaju ljudi bi se potrgali za njega,jer znaju sve o autu,koliko je uloženo i kako izgleda

Ovo ljeto u njega idu bregaste i dolaze ljudi iz engleske izmapirat auto i to je to što se tiče motora...za sad je sređen usis (cai + usisna portana i širena) i ispuh kompletan.

Evo jedna slika s kalendara za 2012 godinu,taman je siječanj

http://imageshack.us/photo/my-images/843/27048586.png/

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 02.01.2012. u 18:31.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote