Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.01.2012., 16:59   #1927
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Isprobano...takodjer je vec par motora kihnulo sa uljem iz Kipora,tuzbe idu itd...

Prati ulje pa vidi,svasta tipovi pricaju...da je moj R sigurno bi svratio u Castrol da vidim o cemu se radi
Bez brige nije mi ni najmanje svejedno šta stavljam u njega,previše sam uložio u auto da ga trujem.

Sve što mu se može eventualno i dogodit je da "eksira" to ulje i ostane suh iznenadno i tako potuče sve ležajeve,a za tu lovu vrijedi probat,bio sam skeptičan kad mi je donio ulje no nakon otvaranja "originala" i usporedbe osjećao sam se poprilično zadovoljno

Tip mi se također čini kao normalna osoba,često muljatore možeš odmah u faci prepoznat.

Vidjet ćemo,iako ja mislim da nije sve to tako crno,bio bi PUN internet ali doslovno pun priče o tome,upozorenja itd...vjerovatno i u novinama,televiziji,vjerovatno je bilo pokušaja pa završilo skandalom kojim sam i ja upoznat...

Ako se šta promjeni,javim!

New One - to je najviše što možeš a da ne furaš u neki labos,i tom metodom primjetiš razliku između 0w i 10w...

P.S. malo čudno zvuči ovo gore što sam napisao,poanta je da neće motoru ništa biti osim što će pocuclati ulje kao vodu,samo treba intenzivno pratit potrošnju ulja i to je to.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 02.01.2012. u 17:04.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote