View Single Post
Staro 02.01.2012., 10:45   #17267
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Talking

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Gle, dobro su ti rekli doktori. U takvim uvjetima se ne radi nego muči. U kojem si to Danetovom krugu pakla?
radim u srednje velikoj privat firmi, kao voditelj odjela...

u firmi "rade" dve kceri i dva zeta od gazde za peteroznamenkaste iznose...
svako sranje i njihove prohtjeve odradujemo mi sljakeri...
proslu godinu sam donio firmi oko milju i nekaj sitno dobiti, niti jedan placeni prekovremeni, niti jedan slobodni dan, niti jedne kune u postotku dobiti kako je bilo dogovoreno, niti bozicnice, niti regresa, niti sluzbeni auto 0/24 kako je bilo obecano, za ovu godinu saam dobio milju i 800 plan koji je neostvariv, za prva tri mjeseca imam plan od 450k, koji ako ne ostvarim dobivam otkaz jer sam niskoristi firmi
dobivao sam otkaz od kraja 10 meseca, ali na srecu i sposobnost uspio sam do kraja godine dogovorit dva posla koja su donesla 200k kn i nisam dobio otkaz, ali sam u to vreme zavrsio na hitnoj

za neki manje stresni posel nemam predispozicije jer nisam clan komore, a i pitanje kada cu to moci jer se nemrem zaposlit negdi di mi je nadredeni clan komore, a ujedno i mentor kako propisuje statut... a svaki ozbiljniji posel kad se raspisuje natjecaj trazi se clanstvo u komori i mos se slikat, badava ti fax kad nemres delat nis posteno

nis, jos imam danas i sutra godisnji, sad sam opral sudje, obesil ves, usisal borove iglice pa idem u garazu odabrat jedne kotace i kazetu pa na voznju

riceburner je offline   Reply With Quote