Citiraj:
Originally posted by daddo
imho, lowenbrau je jedno od najlosijih piva na trzistu... imas negdje postove o pivu tu u svastari... pogledaj malo...
od svijetlih piva ono sto valja kod nas je:
1. Pan... totalno lagano - savrseno gasi zedj, cijenom prihvatljivo.
2. Beck's... nesto skuplje ali jos uvijek izvrstan omjer cijena /kvaliteta
3. Velebitsko svijetlo - od velebitske vode s Pazarista... 90% kvalitete piva cini dobra voda
4. Budweiser Cezch - Ceske Budejovice... tradicija garantira i kvalitetu
5. Ozujaner (karlovacko, ko sta voli... meni osobno ne pase) - masovno rasireno a ok pivo..
|
stari tu smo... samo mi beck's nekako nije sjeo, makar sam u haciendi ga ispijao u galonima, čak i onak pijanom mala mi nije nešto. ostalo totalno se slažem... pan stvarno ultra lako i samo klizi, šteta što nije malo više zastupljen kod pijanaca (pio tone na ina-inoj utrka-eventu), velebitsko jako jako fino ali isto tako i slabo zastupljeno, bud ovaj češki sam jedno vrijeme stalno drmao jer je naprosto odlično, karlovačko neću reć da je loše, ali mi jednostavno ne paše nikak.
jučer uz tekmu radi nedostupnosti otvorenih dućana 3x šu-pak od 1.5L i samo toči u krigle... mislim da je više ishlapila dok je u boci bila
crno sam probao leffe i oke mi je, guiness kako god okrenem mi ne sjeda... ja sam ipak tomislav-generacija
nakon tomice ni milicija te nemre ufatit.
special sam probao ono sa tekilom inside... piece of crap totalni. rađe usred žuje prerežem sa pravom tekilom i pokažem birtiji ko je car.
e da... lowenbrau sam mazao male limenke... nije ostalo u posebnom sjećanju, štoviše mislim da sam prvo dobro udario s gemištima, pa onda udario limenim orkestrom, ali radi nedostatka izbora - popilo se.