View Single Post
Staro 01.01.2012., 23:20   #17263
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
I ne, nemoj se pokušavati izvlačiti da to ne stigneš jer to moraš moći stići.
na prijasnjem poslu sam sve uredno stizao, cak i u teretanu, bilo je ipak malo lezernije i bez prcanja u zdrav mozak...

ovo kaj se tice setnje, tu sam dobio po piksi jer sam to prakticirao, pa sam imao razgovor da zabusavam, da se secem, a posel trpi...
imao sam i pilates loptu, pa nekak sumnjam u sabotazu, jer mi je pukla dok sam sjedio, a kasnije nisam smio novu donijet ni uz pokusaj da negdi napisem da ju koristim na vlastitu odgovornost i da necu tuzit firmu...
sjedim za neergonomskim stolom, na neergonomskoj stolici... kad je bila inspekcija rada nisu nista vidli osim janjca u lokalnoj birtiji
pokusavao sam prije i odradjivati neke vjezbe, ali s posla dolazim uglavnom psihicki i fizicki totalno izmozden da se jednostavno nemrem naterat ici nekaj vjezbat nego, jelo, kratko nekaj sa dragom pricat ili kakve drustvene obaveze i spat, rijetki su slucajevi kad su duzi dani i kad dodem normalno doma da odem u ovaj moj lokalni sumarak na voznjicu od 45 min da se malo ispusem i napunim baterije...
zato sam vikendima u gorskom kotaru ili na viru (a i da pobegnem od voznji s pce ekipom ) jer mi je to jedino vreme kad se mogu opustit i bit bez mobitela i stresa...

riceburner je offline   Reply With Quote