Znači jesam ga, prstom u dupe... Žao mi je što to čujem, ali reći ću ti ono što Nik stalno govori, a on će to znati i bolje sročiti: uvijek nek ti bude na prvom mjestu zdravlje pa tek onda ovo ostalo. Nema šanse da će Nika išta zaustaviti da napravi trening da ostane zdrav
Jednom kad posrneš, kreneš bez vježbe/bicikliranja, teško se vratiti. Znam po sebi jer me ovako ispitno vrijeme jako unazadi i psihički i fizički. Stres koji proživljavam na faksu koji nema rokove je ogroman, nije čudo da se po statistitikama, koje se vješto skrivaju od nas, svake godine desetak mojih kolega pokuša samoozlijediti.
Reći će neki da je taj čovjek kad se već odlučio na tako nešto bio psihički nestabilan, ali istina je negdje u sredini i to mogu potvrditi kao osoba sa vječitim realnim pogledom na svijet. A često me zato zovu i depresivnim, iako je to netočno.
Zato se probaj više aktivirati, kad radiš/sjediš u fotelji, ustani se svakih pola sata, prošeći, bar ćeš tako dobiti osjećaj da si vitalan. Imaš premalo godina da bi počeo imati moždane i da ti tlak tako skače. Bez ikakvog tona podjebavanja u moja zadnja dva posta, stvarno si daj razmisliti o tome.
I ne, nemoj se pokušavati izvlačiti da to ne stigneš jer to moraš moći stići.