View Single Post
Staro 01.01.2012., 20:47   #17257
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ja tebi želim rajs da shvatiš da ti ne trebaju za svake vremenske uvjete kotači, i da stvarno nije bitno koliki omjer kazete i prednjeg lačanika imaš, i da jedan zub više na kazeti ne znači gotovo ništa

I da naučiš razliku između XT rotora i XT modela rotora starog 5 godina

I da, želim da se konačno pojaviš na nekoj vožnji s nama da te uživo možemo prcat za te prijenosne omjere, kazete, kotače i spejsere
ja sam dal obecanje za voznju cim budu dulji dani cak mogu i dati predlog da odemo do eko sela na bazul s kobasom ili do kumrovca na strukle...
ili recimo zdihovo-ogulin-sabljaci-ogulin-zdihovo

kotaci su must have :P da zivis na selu i da imas garazu imal bi barem dva kompleta :P

jedan zub za jednostatni uspon na sleme ne znaci mozda, ali recimo kad vozis cca 5 sati i imas za odradit cca pol sata uspon 15% prije kraja svaki zub ti znaci, ili recimo vozis cestovni maraton, a prognoza je da ce bit vjetra u prsa, uzmes kazetu 12-26 i u prednosti si pred ekipom kaj ima 11-21 ili 11-23...

ne delaju se razlicite kazete samo radi mene da ih drzim na polici

a kaj se tice sprdnje za to sam uvek spreman jedino ako ne riknem prije, ovaj tjedan sam imao pohode doktorima, postoji verovatnost da sam imal par malih mozdanih jos imam za napravit nekolicinu pregleda i nadam
se onda da budu doktori ustvrdili tocno kaj mi je pa da se krene u terapiju i da vidim kolko smijem vozit

riceburner je offline   Reply With Quote