Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.01.2012., 19:00   #1886
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Nisam ja fanatičan, samo se trudim bit realan. Na ovom forumu je masa fanova raznih marki, pogotovo francuza, te se jako često može vidjet neutemeljeno pljuvanje po nečemu. Recimo vw ovdje ima status većeg smeća. To što statistike to ne potvrđuju, fanboyima niš ne znači. Masa ljudi recimo većinom nikad nije vozila auto neke marke al spremna ga je popljuvat po defaultu, zato što je čula/pročitala na nekom forumu itd. Rijetki su tu ljudi s iskustvom. Imam i passata i lagunu u dvorištu i oba su mi ok, tak da nisam pristran. Skoro sam imao dvije lagune u dvorištu, al ispalo je da je ta laguna ipak bila skršena malo otraga, a uletio passat povoljno. I nisam zažalio. Moram priznat da talijane nisam posjedovao, znao pomalo vozikat al na kratko. Frend mi servisira fiat/alfu i njegova preporuka je fiat. Jeftino održavanje razlog br. 1. Ne kvari se tolko, manje od alfi svakako. No sve je to lutrija na koncu. Konkretno frend i njegov buraz prije desetak godina uzeli isti dan dva ford mondea. Turbodieseli oba, razlika samo u boji. Frend je u prvoj godini otvarao mašinu više puta, čačkanja po motoru masa. Dok burazov, ništa. Toči i vozi. Frend se sa svojom lagunom bojao otić na put zbog elektronike. Stane negdje, i auto neće upalit. Pa ti zovi renault, HAK itd... Dok s ovom u mom dvorištu, nema problema. Jbg, shit happens.

Taj hyundai je super kupnja, i po cijeni i po opremi. Fali samo kilometraža, koja mislim da nije stavljena s razlogom. Dizajnerski nije baš nešto, al bolji od meganea.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F