Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.01.2012., 17:54   #1881
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Neznam zašto uopče uspoređivate francuze i talijane ako su oboji na dnu po kvaliteti Uostalom plastika kod fiata nije lošija od renaulta..

I ja neznam di ste se našli uspoređivat ove aute jer je megane 3000€ skuplji auto..

Tako da je taj bravo best buy kako god se okrene, ako netko nađe u toj klasi bolji auto za te pare i mlađi nek javi!

Eto vam statistika zadnjih po kvarovima
Citroen
Renault
Peugeot
Alfa
Fiat

Mislim ono uspoređivat francuze s njemcima je smješno, al je smiješno i pravit toliku razliku među markama.

1.4 90ks
Za sada je auto nakon 40.000 km bez mane.Auto je udoban i nema znakova habanja. Unutrašnjost tiha. Nema škripanja armature,vrata i.t.d.
Pošto svakodnevno vozim automobile različitih proizvođača, do sada cca 500 do 600 različitih vozila,od Smarta,palete VW grupe,Fiat Grupe,GM,FORD,Mercedes,Porsche itd smatram da nisam loše izabrao.
FIAT me stvarno iznenadio kvalitetom. Inače nemam predrasuda prema proizvođačima.Isto tako ne favoriziram nikoga.
Mislim da je u mom slučaju dobiveno/uloženo u pravom omjeru.

U međuvremenu sam prošao 80.000 km. Promijenio prednje pločice kočnica (400 kn ).
Do sada nema kvarova pa čak ni promjena sijalica. Auto je još uvijek tih i potrošnja nije povečana.
Za sada sam više nego zadovoljan.

FIAT AUTOMOBILI UZ MAXI JAMSTVO
Svi modeli Fiata u Hrvatskoj sa mega jamstvom 500.000 km i čak 5 godina
Ponedjeljak, 28 Travanj 2008

U velikoj akciji za kompletan program vozila Fiat, Autocommerce od sada daje jamstvo od 500.000 kilometara i čak 5 godina. Jamstvo se odnosi na osobni program Fiat i vrijedi bez ograničenja. Također, dodatno jamstvo je bez nadoplate ukoliko se financiranje vozila ugovori putem Fiat financiranja. Slijedom nekoliko uspješnih modela u posljednje vrijeme FIAT je odlučio čvrsto stati uz svoj produkt, a jedan od najboljih načina jest ovakvo jamstvo kakvo se inače na tržištu ne nudi. Dodatna pogodnost su i novi paketi opreme Amore kod Grande Punta i Active kod Brava u kojima su cijene snižene, paketi opreme pojačani, a sada i uz 5 godišnje jamstvo.

Ovom akcijom novi Fiat Grande Punto 1.4 Amore sa 3 vrata i sa klimom, ABS-om, dva zračna jastuka, maglenkama i daljinskim centralnim zaključavanjem sada stoji 79.500 kuna (sa PDV-om), a Fiat Bravo 1.4 16V sa klimom i ABS-om stoji 99.500 kuna (sa PDV-om).

http://www2.autoportal.hr/2008012511...enu-id-68.html
http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...iat_bravo.html

Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 01.01.2012. u 18:10.
Bravo je offline   Reply With Quote