View Single Post
Staro 01.01.2012., 08:00   #261
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ja sam sebi neki dan ugrabio Coolermaster V6GT, ventovi na minimumu (cijelo vrijeme)...najviše radi izgleda, sav je crn (ima plastične covere sa svih strana i ventovi su onak smoke crni) i ima onaj ne prenapadni led strip po sredini koji se naravno može i isključit...al sam se ugodno iznenadio i s performansama...gledao sam i ZALMAN CNPS11X Extreme, al mi je bio preružan, a i volim push pull...neki kažu da je razlika u par stupnjeva, al to ovisi o kojem se rpm-u radi, kad su ventovi na minimumu itekako znači push-pull...novi cooler mi nije trebao (imao AC Freezer 13 Pro), al našlo se viška para, a i dosadio mi izgled tog coolera...što se tiče temperatura na X4 955 oc @ 3.8 Ghz..evo sad upravo čitam idle 29, full load (pola sata orthosa na sve 4 jezgre) ne prelazi 42 stupnja...ovo sve govorim za ventove na minimumu (vjerojatno bi i rezultati bili bolji na većem broju okretaja), nisam isprobavao veće rpm-e jer naravno želim tih komp...isto tako montaža je podosta jednostavna (za AMD sockete imaju dva načina montiranja coolera, ja sam odabrao naravno najlakši )..

Vidim svugdje na reviewima spominju glasne ventove (oni to testiraju na 12 V radi naravno fer usporedbe s ostalim hladnjacima), pa tko pri zdravoj pameti drži svoje ventove od 2000rpm-a na 12V?? i onda to naravno idu navodit kao negativne strane coolera...

btw. jedna dodirna tema...da li netko možda zna jel imaju koji gluplji (ovo ne govorim kao uvredu, nego stvarno sam dobio dojam da su dečki ajmo to nazvat malo "spori") recenzenti na ovom youtubu? ozbiljan sam...

Jedan zgodan primjer (ima ih podosta, neću ić previše u ot). Pratim ih već duže vrijeme i ne mogu se nekad načudit tom boleku i loleku...
skyman je offline   Reply With Quote