takodjer je i meni stigao u srijedu.. posto je narucen u vrijeme akcije bio je 1600 kn, mislim da apsolutno opravdava cijenu..
ja sam i vise nego zadovoljan..
monitor sam po sebi izgleda vrlo elegantno i clean sto mi se svidja..
slika je stvarno oke, boje su one koje bi trebale bit, za razliku od takodjer novog philipsa 23, tft za 1100 kn koji nije nesto los u igrama, al crvene boje fali ko lijeka i nije to bas ni blizu bojama koje bi trebale bit..
sto se tice ghostinga, tralinga, blura ili neznam cega u igrama ili "filmovima s brzom akcijom" neznam jesam li ja toliko ogranicen, al ja ne primjetim apsolutno nista..
cod3 radi glatko i fluidno kao i prije na 100 fpsa, cs nisam jos probao, rfactor cak i veci dojam brzine..
tako da mogu potvrdit da su sve to nebuloze..
hvala jos jednom svima koji su preporucili i koji su rekli da je sve 5..
postolje vec toliko opjevano pa moram i ja spomenut i pohvalit..
od kabela sve unutra.. ima usb hubic od 4 porta, 2 sa strane monitora, 2 od iza - ti nisu bas lagano dostpuni, al za kakav wirelles acces za tipkovnicu il mousa moze posluzit..
meni dobro dosla ta 2 po boku jer je zgodno za stick, a na stolu i na kompu svi zauzet portovi pa taman dobar dodatak..
stelao nisam jos nesto previse, osim sto sam skresao brightness na nekih 20-ak, i malo kontrast..
monitor stvarno jako svijetli tako da moze sluzit i kao lampa ako se stavi cijela bjela slika :P
od minusa su upravo ta izrazena jacina osvjetljenja, i glow iz 3 kantuna, dosta izrazen, al samo na skroz black ekranu, u upotrebi se ne vidi i ne osjeti..
imam i dalje tamnu temu winsa, sa crnim taskbarom, tamnom pozadinom i nis ne svijetli kako ne treba..
i od mene apsolutna preporuka!