Vrhunska voznja danas, jos ne mogu prezaliti sto nisam uzeo kameru.
Gore je super vrijeme, kakva hladnoca...prava suncaona.
Tanki sloj snijega (IMHO, vise solike) bio je taman dovoljan za dobar grip tak da se vozilo i po ledu - skoro pa sve , tako da smo Vuco i ja sredili Leustek za cca 1h, a daniel i cuks i nesto brze.
Singlica do Hunjke fenomenalna, 20ka takodjer, samo se zanasa zadni kraj i deri, pa i preko potoka koji je malo nabujao

.
Na makadamu cisti led, svi idu lijevo, ja desno, nikako izaci iz kolotraga - a nemrem si pomoci, stati jos manje, kad sam bio pedalj do sodera sklizne bajk na ledu a ja zaorem koljenom po ostrom kamenju.
Iduce 3 minute mislio sam da cu umrijeti od tupe bole u nozi.
Skrpam nogu pomocu head (buff) marame, asepsoleta (dez. alkoholne maramice) i maramice vulgaris uz malu asistenciju Vuce i teraj dalje.
Nakon Njivica se odvajamo za Pilanu, tu je Vuco zalegao i dobio sic s guza

, do kraja oprezno jer je fakat sklisko, a bome je bilo dosta ljudi sa psima.
Jos jednom - vrhunska voznja.
Nema teorije da odem vise bez stitnika za koljena - imao sam srece, prosao sam "lišo", nije naoteklo, imam dva reza - crtu od 1.5cm i otisak kamena 1.5x1cm, fini duboki rez.
Dobro sam prosao, ove ogrebotine ce brzo zarasti.
Donji dio Leusteka, sunce je taman pocelo smeksavati blato:
Na sredini pocinje snijeg, led, ali kad pukne ovakav vidik na grad...
Pri vrhu snjezni pokrivac je nesto deblji, a cuks se junaci pred djecom
Pogled kroz granje na zagorsku stranu i skretanje desno na singlicu za Hunjku:
Prije spusta treba se olaksati (svi he he), neki zauzimaju cudne polozaje uz drvo, a na drugoj slici polozaj sica i izraz lica sve govore

:
...izgled mog koljena takodjer sve govori, a kakvu sam grimasu razvukao mogu si zamisliti

: