E moj Smarty. Svako ulje će podmazivati i sprječavati ljepljenje elemenata.
Ako je ljepljivo, ili nema ulja ili je puno nečistoća. Zamijeniti. Prašnike također obrisati i podmazati.
Za stanchione sam mislio na unutarnji dio, koji se ne vidi. Pogotovo taman ispod prašnika znaju biti potrošeni (nije da igra neku ulogu, ali ružno izgleda).
Iako opet skrivaš vilicu ko zmija noge, po svemu napisanom, imaš open bath vilicu. Takav Fox je realno najbolji Fox kad ga se servisira i pazi. Mana mu je upravo to što se to ulje može lagano onečistiti (enduro prašnici sa uljnim semerinzima će puno pomoći). Najvažnije je da pogodiš viskoznost ovoga za open bath. To je za damping i to je najvažnije, da si ne poremetiš rebound i kompresiju. Za podmazivanje bushinga u lijevoj nozi manje važno koje je ulje, glavno da je za vilice da ne pojede neš. Također i za zračnu komoru.
Pogledaj si viskozitet Fox-ovog tog Green fluida. Postavio sam tablicu na dropbike-u. Naravno da ga je moguće zamijeniti sa Torcom, kad su od njih uzimali ulje i rebrandali ga u svoje. Samo kaj nit Torco nećeš moći naći kod nas. Silikolene, Maxima, Castol moš naći kod nas. Gledaj viskoznost po cSt pri 40°, a ne W gradaciju.
Ja damping ulje kod sebe nisam dirao, jer sve dela kako spada (rebound poglavito). U lowerse sam stavio Silikolene Pro RSF 7,5W (nešto kao Rockshox 15W), a isto sam stavio i u zračnu komoru. Makar tamo ekipa stavlja ono ulje za getribu jer je gušće, meni i ovo fino odrađuje stvar. Ne pušta, radi mekano i bok.
Kad ću mijenjati damping ulje, vjerojatno ću staviti 50:50 omjer 7,5W i 2.5W, taman bi trebalo tako nekako ispasti da se pogodi viskozitet Fox green-a. U tablici piše Fox Shox, ali ne piše koji. Pogledal bum na netu koje ulje stavlja ekipa.