Skuzajte na poduzen postu, ovo je odgovor vuci tako da ostali nemorate citat
Je vuco u pravu si i do sad si mi da masu dobrih savjeta koje san i poslusa samo nisan uvik pisa odi.
Odlucija san se za ovog Fox-a jer san ga dobija relativno povoljno, trazija san 150mm al ste mi rekli da mi je dosta i 140mm ako je dobra vila. (do sad san vozija Toru 302 ako se sicas)
Da pojasnim stvar zasto san uzea ovog Foxa, uzea san ga iz razloga jer san dekintiran totalno i nisan vozija biku ima 2 miseca oprilike i neman para za kupit sve sta ocu nego moran prvo prodat nesto da bi si moga nesto kupit (ukratko tranpin), isto tako volim radit rukama, sta znaci da ovaj servis ocekujen sa odusevljenjem jer do san na biki san radija sve sam, uz neke tvoje savjete naravno.
Sa ovim Foxom nemoran minjat kotace sta mi je isto doslo ka velika prednost jer san ocekiva da ce mi do sad upast neki posal i da cu si moc priustit vilu sa novim kotacima al eto nisam i tko zna kad cu...
Koliko san cita po netu to sta lipi je do loseg ulja (u opisu nekih ulja cak pise da sprijecavaju ljepljenje), nadam se da hrapavo radi radi prasine u dusterima, a sta se tice bushinga mislim da su dobri jer vila nema lufta. Stanchioni nisu pogrebani to san odma pogleda i izgledaju u odlicnom stanju.
S obziron da cu minjat prasnike i stavit Enduro (33$ sa postarinom) necu se sad trudit provjeravat u kakvom su ovi stanju nego cu odma minjat.
Ovo oko ulja te nisam posve razumija. Na stranicama kazu da Damper-side oil bath ide 160ml i u Spring-side oil bath 30ml Fox green ulja i to je sve sta treba, a u Air Chamber ide Fox fluid 5ml i to je jeftino (2$).
Problem mi je nac Fox green 10wt po internetu ljudi kazu da je to Torco RSF i da nevalja koristit bilo koje ulje jer onda vila losije radi, ljepi (ka kod mene) itd.