Citiraj:
Autor danielzg
evo me doma..ipak sam odusto na pola sljemena zbog hladnoce i spd-a..prehladio bi se bezveze..a i ona guma koju mi je Vuco preporucio me je nes zezala 
|
Ček malo
Guma je vrh ! Vožnja danas je vrh ! Bikča je relativno lagana ali ima 3-4 djela koja se teško do jako teško prođu. Danijel je sve uspio danas, zahvaljujući zna se čemu
Uspon na Strmopeć bi otpeljao da nije bilo onog balvana

, nisam uspio pri 4kmh napraviti bani hop. Spust dolje je nešto najbrutalnije što sam vidio na Sljemenu, no moram priznat da mi se svidjelo i to poprilično. Mislim da 2 stvari nisam mogao ispeljati.
Kasnije Nik, Daniel i ja otišli na vrh, Daniel se smrzavao u SPD cipelama usprkos 3 para čarapa pa se spustio na Lojstek i doma. Nik i ja smo imali kaj pedalirati do gore. Jedan dio je cijeli pod ledom i to se mora prehodati sa strane. Ostalo sam sve uspio otpeljati kao i Nik. Završni uspon je malo zaštekao isto zbog leda ali i moje pogreške na polovici. Niku se sklizao Black Shark, ja sam poprilično lagano pedalirao i po ledu i snijegu.
Dolje smo išli klasičnom linijom na Čuksov drop. Malo je bilo više snijega, dosta leda i sreće. Pa opet na prvi greben i onda dolje na Lonjščinu. Danas je bome bilo switchbackova ko pljeve
Sad čekam subotu