A gle jed2i. Nije stvar u zaštiti tolko koliko je u vještini koju ti možeš razviti. Ak ćeš se stalno oslanjati na nešto što imaš na sebi nikad se nećeš prirodno opustiti na spustu. Ustvari, osjećat ćeš se zauvijek ko što se ja na pitchu trenutno osjećam. Nema tečnosti, baca me naprijed, i tako te stvari...
Treba se voziti, čak ovo što ti imaš, već sam ti rekao, za laktove mi se čini previše i više mi smeta nego što ima koristi.
Tak bi mogli za XC stazice furat body armore i štitnike za vrat zajedno sa FF kacigama, nema smisla jednostavno.
Osim toga, uzbrdo furat tako nešto je tlaka.
Dvije sezone sam bez shinova vozio i prvi put su mi trebali prekjučer, a što je najbolje nisu mi stajali kako treba (jer se mutavi shinovi spuste čim zapedaliraš) i opet sam popio udarac po koljenu.
Osim svega toga, bitno je i dal čovjek zna padati, koliko god smiješno zvučalo. Nas su na rukometnim treninzima učili kako padati, nešto sitno sam parkour trenirao i to mi je jučer više koristilo nego ne znam ni ja kakav shin i zaštita na koljenu ili laktu.
I da, baš se vidi ona kamenčina preko koje sam letio, debelo preko 5 metara dalje sam završio, i više čak, a vidi se trag zdesna gdje mi je prednji kotač prošao dok sam ja hvatao zrak. Reprizirao sam si jučer malo pad u glavi i greška mi je bila samo u ogromnoj brzini jer nisam mogao izravnati volan nakon što sam naletio na skliski kamen koji mi je putanju promijenio.
Uči se dok si živ, a mene nijedan pad dosad nije zaustavio