View Single Post
Staro 27.12.2011., 14:26   #17034
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Zadnjih par tjedana koristim Pedros Wet, i odlično je.
Na ovakvom vremenu nemate koristi od Dry ulja, jer kao što ime kaže, za suho vrijeme su. Blato, kiša, vlaga i snijeg vam isperu to rijetko ulje u tankom sloju i onda nastupa sranje.
Za ovakve uvjete vam treba gusto ulje poput tog Pedrosa, sigurno i FinishLine ili Zefal imaju neš slično, uglavno jako je gusto, kao gel, i kad se zalijepi za lanac nema dolje lako.
Vi koliko vidim idete kontra, rijetka ulja koja se lako speru. Ona su za ljeto, jer rjeđa ulja love manje prašine, a kao što vidite, vani i nema prašine baš.
http://www.proteajaska.com/index.php...oizvod&id=1189
Moja preporuka zasad, dok ne probam neko bolje.

Doma imam još Zefal dry plus, i Joe's Nano. To ne vrijedi kurcu po ovom blatu. Zefal mi je preporučio Aleš, Joe's sam uzo u protei, neke znatne razlike u kvaliteti nema osim kaj je Joe's 5x skuplje.
----
Apropos alata i montirača za gume, ovi montirači koje sam dobio s tim Cannondale alatom fino služe. Alat za kraćenje lanca također je dosta kvalitetan, jedino sam skeptičan oko tanjih imbusa, i naravno Torx koji je gore je samo za prvu silu, ne bi preporučio nikom da s tim multitoolom steže rotore.

Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 27.12.2011. u 14:39.
SileTzar je offline   Reply With Quote