Samo da napišem da je Max potpuno pogodio sa Endurom, jer on nije neki baš da će ići napadati najveće uspone, ali sve ostalo će ispeljati kao iz šale.
Probao sam malo bajk, položaj je sad već klasičan za AM/enduro bicikle. Dobro je netko rekao, bajk je labudica. Dosta me iznenadio zapravo taj dugi wheelbase. Ono, volan ti je blizu, a guma napred ohoho.
Kad je shock otvoren i prelazi se preko nekih manjih prepreka uz pedalanje, osjeti se da ima 160mm hoda i da to nije XC bajk.
Sve u svemu, jako lijepi bicikl i mislim da će biti Max zadovoljan poprilično.
Destrov Pitch, iako je 620mm dug, nije mi se činio tak velik. Kad se zaključa shock, može se peglati poprilično brzo po cesti. Svidio mi se bicikl.
Mi smo danas išli odvojeno jer osim kaj sam ja imao posla kasnije, opet mi je trebalo za Sljeme 5h pa smo pičili blizu doma da ispadnemo. Lugarnica je bila puno ko tenk, rađe se sjednem na 20min neki drugi put.
Nik, za sutra pojma nemam. Nit sam oprao još robu nit niš, bicikl je pun blata i lišća tak da sumnjam da ću sutra ikamo, jedino se možda popodne odlučim negdje zapičiti. Sorry. Ako se neš promjeni, javim ti na mob

Kad si ti mislio krenuti sutra ?