View Single Post
Staro 26.12.2011., 17:49   #17000
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
A nitko ne priča o mojim gracioznim letovima i saltima?

Prebrzo sam se danas htio spuštati pa sam platio danak kad se sa makadama krene prema kanalima na 18-20. Ono famozno mjesto gdje su Renesis i Sile probušili gume. Isti onaj kamen, kak je bilo fino sklisko, a ja imao dost veliku brzinu izgubio sam grip i kotač je naletio na taj kamen, ali ne direktno neg pod kutem i bacilo me tak da sam par metara dalje ostao poklopljen bajkom. Sva sreća ništa strašno, okrenuo se i zakotrljo preko lakta koji me ipak malo boli no ništa strašno, ekvivalent kad se pukneš doma u stol ili štok vrata.

A drugi je bio zbog moje gluposti na početku kanala, išao sam hvatati onu moju famoznu liniju preko svog kamenja, no em je mokro em je lišće i to dvoje u kombinaciji nije dobro. Ak je netko zapazio onaj korijen jednog drveta što strši, njega sam pogodio desnim dijelom trbuha, malo iznad kuka. Sva sreća pa nisam jako jer sam već kočio do tog mjesta.

Uglavnom: nemoj se vozit na najjače kad je vrijeme katastrofa. :/

EDIT: zbog ovoga i onih loših doskoka na grmi mi pitch nikako nije legao, koliko god on dobar bio... Sad mi je dosta šugavog vremena i čekat ću ljepše vrijeme.

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 26.12.2011. u 17:55.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote