Citiraj:
Autor geronimo_2
neznam sta se desilo iskreno. instalirao sam ga, pokrenuo i nakon nekog vremena vidim da mi je 3g ukljucen. bio je sigurno iskljucen tako da je jedino 3g watch mogao ukljucit, ne kuzim zasto. inace koristim quicker za sync,3g on\off, a ostale palim-gasim preko bara (BT, wi-fi).
bio sam namjestio onu opciju automatskoj odspajanja, pretpostavljam da je to. iskljucio sam to i vise se nije desilo. imam root.
|
ispod te opcije imas i opciju dali zelis da watchdog opet ukljuci 3g ako si ispod limita tako da mozes ako zelis pustit da ti on sam iskljuci internet kad dodjes na limit bez da opet sam ukljuci
Citiraj:
Autor Omerta
Što i nije jako pametno, ma da i neznam kako paziš..
Promjena zemlje i traženje mreže stvara problem i na neki način postoji mogućnost da ti pokrene 3G (koji je tebi već i upaljen) a onda si na*ebo..
Ne želim flejmat, ali koji je razlog da ti je stalno uključen, mislim, čemu to?
|
pa ako ides van hrvatske iskljucit ce ti se po defaultu internet zbog roaminga. jedino ako ti isljucis tu opciju sto ti nimalo ne preporucam.. jednom sam se dobro opeko, a htio sam ic na kratko online
u hrvatskoj mi toliko nije bitno bit stalno online, ali dok sam u sloveniji mi treba. dali koristio zbog busa, maila ili nekog treceg razloga. svi imamo neke svoje potrebe