Citiraj:
Autor Corporal Clegg
Koristim 3G Watchdog i preporucujem ga. Od predzadnje verzije imas odvojen prikaz mobilnog interneta i WiFi-ja, a postavke su intuitivno i jednostavno rijesene - odredis mu pocetak i kraj razdoblja pracenja (dakle, od 1. do zadnjeg dana mjeseca), kvotu (1GB u tvojem slucaju) i kada da te upozori kad je kvota pri kraju (default je 75% kvote).
Ima i detaljnu statistiku za protekla razdoblja, na temelju tekuce potrosnje predvidja koliko ces potrositi do kraja zadanog razdoblja i jos toga.
|
hm, stavio sam ga i svida mi se, ali, ne zelim da ima mogucnost automatskog spajanja na 3G. to samo JA smijem ;-). mislim da je to bilo jer sam ukljucio opciju "auto-disable mobile data", ali nisam siguran pa ako moze potvrda. nakon sto sam to namjestio, slucajno pogledam kasnije i skuzim da 3G radi, koji shock.
kako namjestit da krene od nule kad mi istekne paket ili on automatski krene od 0 na pocetku mjeseca

?
BTW jel pro verzija puno bolja (vise opcija), jer na marketu pise da nije kompatibilna sa SII, a i cuo sam da ima neke issues?