View Single Post
Staro 24.12.2011., 15:15   #16880
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Dobro je bilo, cuks na Feltu skace ko navinut - i dalje nego sto treba (brzo je uhvatio grif, vidi se da mu Felt dobro lezi);
maxu fali zaleta i jos se treba priviknuti na novu pilu - koja je fakat mrak i izgledom i opipom, Sile se takodjer ispraksao za letenje - fali mu jos samo fulka .

maxove kocnice su se razradile i sad fino hvataju pa mogu i na Sleme (tx max jos jedanput)

Inace, danas kao da sam ustao na lijevu nogu, prvo nisam mogao naci adapter za ventil, kad sam ga napokon nasao (pardon, zena ga je nasla) i napumpao gumu kod odvrtanja mi se rastavio prokleti franc. ventil, kad sam ga zasarafio i napumpao gumu naravno da je pustao na spoju - kad sam sve zgotovio i trebao krenuti nisam mogao naci Sigmu koju sam negdje ostavio...kad sam nasao Sigmu i napokon krenuo na Dotku (naravno da sam zakasnio) dosao sam bez adaptera za 185mm disk kojeg samo ostavio na stolcu u garazi .
Aaaaa hebote!!!

Ajmo nazad doma, pre smijesno - doma sam nasarafio celjust a ekipa me pricekala pol sata na parkingu koliko mi treba sim i tam + montaza.

Kod skokova sam pak cesto krivo dolazio na kicker tak da sam fino hvatao krivine u zraku, bas me fino bacakalo pa sam lendao pod cudnim kutevima i na krivim mjestima - pred kraj sam laganini odustao od skakanja jer ocito nije moj dan.
Sva sreca da nisam otisao na Sljeme jer bi u ovakvome tonu i raspolozenju sigurno negdje zalegao .

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 24.12.2011. u 15:25.
Nik je offline   Reply With Quote