Citiraj:
Autor kopija
Upitao sam te Španjolce glede nepostojanja Marketa i u roku dva sata dobio odgovor.
Dear customer,
Android Market it´s not supported in this tablet. You have several option that will work without problems. Some of those markets are indicated in:
http://danatheteacher.hubpages.com/h...ive-App-Stores
Kind regards
Rafael Martínez González
Nadao sam se da će mi odgovoriti da će Market funkcionalnost biti dodana u slijedećem firmware updateu.
Inače, dobra cijena i nevjerojatna garancija (iako na Kvarkovom webu piše "12 mjeseci"), malo podebeo i poteži, ali možda je to zbog pojače baterije?
Možda bi ti mogao napisati par riječi više o tome kad nađeš vremena?
|
Nadao sam se boljim vjestima ali možda u skoroj budućnosti svejedno hvala svima na odgovorima i ovo je pomoglo dosta.
E sad vidim da pojedince zanima nekakav review. Nisam baš neki tester i pisac ali nešto ću skrojit u svojoj maniri.
Dakle tablet posjedujem cca 5 dana. Intezivnog rada na njemu 20 sati. Prilikom prvog paljenja podizanje sistema je iznenađujuće brzo. Os je android 2.3.1. ginger s nekim faceliftovima honeycomba. Dakle sućelje je kao honey ali u opisu samog os na tabletu kaze ginger. Autonomija baterije je fenomenalna. Testirano surfanje na netu + youtube cca 5-8 sati rada non-stop. Talbet čita sve uređaje preko usb porta bez problema (miš,tipkovnica, usb memorije itd. ) osim diskova većih kapaciteta ( spajao moj wd 320 GB nije prepoznao uređaj).
Šta se tiće reprodukcije videa osobno sam oduševljen. Uređaj otvara sve bitne formate i reproducira HD video bez problema i zastajkivanja (ovdje sam ostao ugodno iznenađen jer sam imao prilike raditi tjedan prije na toshibinom tablet od 3600 kuna koji je imao muka s pokretanjem nekih formata koje ovaj uredaj otvara bez problema).
Kapacitivni ekran je savršen koliko može biti za tablet od cca 1600 kuna. Kristalno čist i response mu je sasvim solidan. Testirao na suncu vidljivost prilično dobra. Jedna fantastična stvar je da se tablet skoro i ne grije. Pošto je tablet bio namjenjen mojoj supruzi kao poklon gledao sam da sto manje tezi. Nako 3 sata rada u komadu zena nema bolova u zglobovima haha.
Moram pohvaliti i bundle. Dobije se naravno uz punjač

, torbica koja je jako dobra (lijepa za vidit) i kvalitetnog materijala, usb muški kabel , usb ženski kabel , krpica za čišćenje.
Sada mane.
Prvo nepostojanje marketa. Da li ce se to rjesiti u doglednoj buducnosti ne bih znao ali valjda ce se nesto rjesiti. Kada tablet otiđe u sleep mode prilikom paljenja ne vidi wifi mrežu. Potrebno je ugasiti i ponovo upaliti sta nije neki problem jet je tipka smjestena na glavnom ekranu i cijeli se proces obavlja relativno brzo. Torbica koja dolazi u bundleu s tabletom malo je preuska za uredaj valjda dok se malo ne rastegne

. Po meni najveća mana je (možda je u računalu problem) kada se tablet spoji s računalom na win 7 64bit ne prepoznaje uređaj. Bilo bi dobro da su dali nekakav medij (cd,dvd) s internim programom za instalaciju i nadogradnju softwarea.
Toliko za sada od mene znam da nije neki review ali eto bar neki uvid u trenutno stanje s ovim po meni s obzirom na cijenu i kvalitetu izvrsnim uređajem kojem jedino nedostaju neke sitnice koje za male korisnike a mozda i malo napredije ne prestavljaju neku prepreku. Moj mišljenje je da u dogledno vrijeme s povećanjem broja korisnika ovog uređaja će i te sitnice biti otlonjene.
Uglavnom ocijena do sada 4.5/5